Teknisk Chef

5 oktober, 2018

Teknisk Chef med underhållsansvar till växande företag i Malmö

 

Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

 

Har du tekniska färdigheter och kunskaper kring produktionsutrustning? Tycker du om att arbeta hands-on samtidigt som du är en tydlig och inkluderande ledare? Vi söker en teknisk chef som huvudsakligen ansvarar för att vår tekniska utrustning i produktionen håller god funktion och uppfyller gällande GMP-regler.

Vi söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill vara bidragande part i vår fortsatta tillväxtresa. Om du trivs med att hitta och driva framgångsrika lösningar och att genomföra arbetsreformer för produktionsutrustningen så kanske det är dig vi söker!

Om tjänsten

Som Teknisk Chef har du utrustnings- och kvalificeringsansvaret i produktionen. Ditt huvudsakliga fokus är att säkra att vår utrustning uppfyller kvalitetskraven enligt existerande GMP regler samt att produktionen har teknisk support. Rollen innebär mycket samarbete med kvalitetsavdelningen, produktionen samt logistik. För att fortsätta växa i produktionen är vi igång med att bygga om en av våra fyllnadslinier med nya maskiner du kommer att vara drivande i resan mot att få en mer automatiserad utrustning. Du kommer också vara drivande i att säkra att äldre delar av produktionen ersätts med rätt maskiner och att underhållsstrategi utarbetas för komponenter som behöver finnas i reserv.

Tjänsten innefattar personalansvar och du förväntas på ett engagerande sätt bygga upp, utveckla och leda teamet som idag består av 4 tekniker som idag arbetar med maskinomställningar och förebyggande underhåll av produktionsutrustning. Vår vaktmästare refererar också in till dig. Utöver dagligt operativt arbete inkluderar tjänsten därmed även att initiera och driva förändringsarbete som syftar till att effektivisera och förbättra processerna inom bolaget.

Du har även ett underhållsansvar och därmed ansvar för:

·        Skalskyddet, inbrottslarm, väktare, rondering etc.

·        Korrekt hantering av brandfarliga produkter

·        HVAC (värme, ventilation, kyla) samt PW vatten

·        Fastigheterna inkluderat vatten, avlopp, el, generell service och underhåll samt kontakt med hyresvärdarna och Malmö stad

·        Gascentralerna samt avtal och beställning

·        Skadedjursbekämpning samt avtal och säkra åtgärder efter tillsyn

·        Att medverka vid inspektioner från miljöförvaltningen, kunder och läkemedelsverket

·        Renhållning, sop- och avfallshantering för kemikalier, glas, fat och läkemedel samt kontakt med Sysav

·        Administration av jourtjänstgöring

·        Tjänsten innefattar personal- och underhållsbudget, du rapporterar till Supply Chain Manager.

Placering är Borrgatan i Malmö.

Utvecklingsmöjligheter

Du kommer att ges ansvar och resurser för att aktivt ta fram, nå och följa upp uppsatta mål tillsammans med ditt tekniska team. Vi har senaste åren lyckats skapa en betydande tillväxt vilken vi ser kommer fortsätta och detta ger rätt person stora möjligheter att påverka vår fortsatta utveckling av bolaget och dess processer.

Du kommer vidareutbildas inom kvalitet och uppdateringar i regelverk som rör vår utrustning.

Profil

För att lyckas i denna roll söker vi dig med:

·        Erfarenhet av ansvar för teknisk utrustning i läkemedelsproduktion

·        Tidigare underhållsansvar med budgetansvar

·        Dokumenterad ledarerfarenhet med personalbudget

·        Kunskap om GMP (Good Manufacturing Practice)

·        Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska

·        Goda kunskaper i MS Office

Meriterande:

·        Utbildning som högskoleingenjör eller med akademisk examen

·        Tidigare erfarenhet av utrustning med serialisering är särskilt meriterande

·        Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning

Som person är du självgående, orädd och ansvarstagande. Vi tror att du är en person som brinner för ledarskap och har ett genuint intresse för människor samt en tro på att det är genom människor vi utvecklar vår verksamhet. Som ledare har du god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter, är strukturerad och når resultat genom att utveckla medarbetare och skapa ett gott samarbete utöver funktionsgränserna. Vidare har du en helhetssyn och drivs av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten, medarbetarna och dig själv.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”.

För mer information om företaget och tjänsten, kontakta Magnus Erreth, Chef för Supply Chain management, på 0709-718062

 

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.