Teknisk chef med underhållsansvar

16 juni, 2017

Har du tekniska färdigheter och kunskaper kring produktionsutrustning? Tycker du om att arbeta hands-on samtidigt som du är en tydlig och inkluderande ledare? Vi söker en teknisk chef som huvudsakligen ansvarar för att vår tekniska utrustning i produktionen håller god funktion och uppfyller gällande regler.
Vi söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill vara bidragande part i vår fortsatta tillväxtresa. Om du trivs med att hitta och driva framgångsrika lösningar och att genomföra arbetsreformer för produktionsutrustningen så kanske det är dig vi söker!
Om tjänsten
Som Teknisk Chef har du utrustnings- och kvalificeringsansvaret i produktionen. Ditt huvudsakliga fokus är att säkra att vår utrustning uppfyller kvalitetskraven enligt existerande och nya regelverk. Rollen innebär mycket samarbete med vår kvalitetsavdelning. För att fortsätta växa behöver vi komplettera med en mer modern byggnadslinje där du kommer att vara drivande i resan mot att få en mer automatiserad utrustning.
Tjänsten innefattar personalansvar och du förväntas på ett engagerande sätt bygga upp, utveckla och leda teamet som idag består av tre tekniker som idag arbetar med maskinomställningar och förebyggande underhåll av produktionsutrustning. Utöver dagligt operativt arbete inkluderar tjänsten därmed även att initiera och driva förändringsarbete som syftar till att effektivisera och förbättra processerna inom bolaget.
Du har även ett underhållsansvar och därmed ansvar för:
Skalskyddet, inbrottslarm, väktare, rondering etc.
Korrekt hantering av brandfarliga produkter
HVAC (värme, ventilation, kyla) samt PW vatten
Fastigheterna inkluderat vatten, avlopp, el, generell service och underhåll samt kontakt med hyresvärdarna och Malmö stad
Gascentralerna samt avtal och beställning
Skadedjursbekämpning samt avtal och säkra åtgärder efter tillsyn
Att medverka vid inspektioner från miljöförvaltningen
Renhållning, sop- och avfallshantering för kemikalier, glas, fat och läkemedel samt kontakt med Sysav
Administration av jourtjänstgöring
Tjänsten innefattar personal- och underhållsbudget, du rapporterar till Supply Chain Manager.
Placering är Borrgatan i Malmö.

Utvecklingsmöjligheter
Du kommer att ges ansvar och resurser för att aktivt ta fram, nå och följa upp uppsatta mål tillsammans med ditt tekniska team. Vi har senaste åren lyckats skapa en betydande tillväxt vilken vi ser kommer fortsätta och detta ger rätt person stora möjligheter att påverka vår fortsatta utveckling av bolaget och dess processer.
Du kommer vidareutbildas inom kvalitet och uppdateringar i regelverk som rör vår utrustning.

Profil
För att lyckas i denna roll söker vi dig med:
Erfarenhet av ansvar för teknisk utrustning i läkemedelsproduktion
Tidigare underhållsansvar med budgetansvar
Dokumenterad ledarerfarenhet med personalbudget
Kunskap om GMP (Good Manufacturing Practice)
Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska
Goda kunskaper i MS Office
Meriterande:
Utbildning som högskoleingenjör eller med akademisk examen
Tidigare erfarenhet av utrustning med sterilisering är särskilt meriterande
Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning
Som person är du självgående, orädd och ansvarstagande. Vi tror att du är en person som brinner för ledarskap och har ett genuint intresse för människor samt en tro på att det är genom människor vi utvecklar vår verksamhet. Som ledare har du god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter, är strukturerad och når resultat genom att utveckla medarbetare och skapa ett gott samarbete utöver funktionsgränserna. Vidare har du en helhetssyn och drivs av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten, medarbetarna och dig själv.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida under Careers.
För mer information om företaget och tjänsten, kontakta Simon Björklund på 040-287555 eller simon.bjorklund@bioglan.se.
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Jonna Warnerbring på 0707-956090 eller jonna.warnerbring@roirekytering.se.
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss
Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel och medicintekniska produkter men även kosttillskott och kosmetika. Produkterna är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har cirka 70 medarbetare vid anläggningen i Malmö.

 

 

 

Arbetar du inom hälso- och sjukvården?
Denna sida är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal. Om du klickar på ja nedan kommer du in på sidan. Klickar du nej kommer du tillbaka till föregående sida.