Teknisk Chef med underhållsansvar

12 juli, 2019

Teknisk Chef med underhållsansvar till växande företag i Malmö
Har du tekniska färdigheter och kunskaper kring produktionsutrustning? Är du en tydlig och inkluderande ledare? Vi söker en teknisk chef som huvudsakligen ansvarar för att vår tekniska utrustning i produktionen håller god funktion och uppfyller gällande regler.
Vi söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill vara bidragande part i vår fortsatta tillväxtresa. Vi har idag tre produktionslinjer och kommer att bygga två till i ett högt tempo. Om du trivs med att hitta och driva framgångsrika lösningar och att genomföra arbetsreformer för produktionsutrustningen så kanske det är dig vi söker!

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!
Om tjänsten
Som Teknisk Chef har du utrustnings- och kvalificeringsansvaret i produktionen. Ditt huvudsakliga fokus är att säkra att vår utrustning uppfyller kvalitetskraven enligt existerande och nya regelverk. Rollen innebär mycket samarbete med produktion och kvalitetsavdelning. För att fortsätta växa behöver vi komplettera med nya produktionslinjer samt modernisera de vi har där du kommer att vara drivande i resan mot att få en mer automatiserad utrustning.
Tjänsten innefattar personalansvar och du förväntas på ett engagerande sätt bygga upp, utveckla och leda teamet som idag består av fyra tekniker och en fastighetsskötare som arbetar med maskinomställningar, förebyggande underhåll av produktionsutrustning, utilities samt drift av fastighet. Utöver dagligt operativt arbete inkluderar tjänsten därmed även att initiera och driva förändringsarbete som syftar till att effektivisera och förbättra processerna inom bolaget. Du kommer att driva ändringsärenden och kvalificeringar samt vara en aktiv deltagare i projektet med nya produktionslinjer.
Du har även ett underhållsansvar och därmed ansvar för:
• HVAC (värme, ventilation, kyla) samt PW vatten
• Skalskyddet, inbrottslarm, väktare, rondering etc.
• Korrekt hantering av brandskydd och brandfarliga produkter
• Fastigheterna inkluderat vatten, avlopp, el, generell service och underhåll samt kontakt med hyresvärdarna och Malmö stad
• Gascentralerna samt avtal och beställning
• Skadedjursbekämpning samt avtal och säkra åtgärder efter tillsyn
• Att medverka vid inspektioner från miljöförvaltningen
• Renhållning, sop- och avfallshantering för kemikalier, glas, fat och läkemedel samt kontakt med Sysav
• Tjänsten innefattar personal- och underhållsbudget, du rapporterar till Supply Chain Manager.
Placering är Borrgatan i Malmö.
Utvecklingsmöjligheter
Du kommer att ges ansvar och resurser för att aktivt ta fram, nå och följa upp uppsatta mål tillsammans med ditt tekniska team. Vi har senaste åren lyckats skapa en betydande tillväxt vilken vi ser kommer fortsätta och detta ger rätt person stora möjligheter att påverka vår fortsatta utveckling av bolaget och dess processer.
Du kommer vidareutbildas inom kvalitet och uppdateringar i regelverk som rör vår utrustning.
Profil
För att lyckas i denna roll söker vi dig med:
• Erfarenhet av ansvar för teknisk utrustning i läkemedelsproduktion
• Tidigare underhållsansvar med budgetansvar
• Dokumenterad ledarerfarenhet med personalbudget
• God kunskap om GMP (Good Manufacturing Practice)
• Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska
• Goda kunskaper i MS Office
Meriterande:
• Utbildning som högskoleingenjör eller med akademisk examen
• Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning
Som person är du självgående, orädd och ansvarstagande. Vi tror att du är en person som brinner för ledarskap och har ett genuint intresse för människor samt en tro på att det är genom människor vi utvecklar vår verksamhet. Som ledare har du god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter, är strukturerad och når resultat genom att utveckla medarbetare och skapa ett gott samarbete utöver funktionsgränserna. Vidare har du en helhetssyn och drivs av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten, medarbetarna och dig själv.
Ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Magnus Erreth (Head of Supply Chain) på 0709-718062
Ansökan sker via http://www.bioglan.se/bioglan/careers/ ”Sök tjänst”.
Sista ansökningsdag är 2019-08-12.
Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.