QC Laboratorieassistent

4 mars, 2019

QC Laboratorieassistent

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor.

Om tjänsten

Vi söker en laboratorieassistent som brinner för att laborera till vårt QC laboratorium på Bioglan. Avdelningen består idag av ett sammansvetsat team på 14 personer som supporterar både den reguljära produktionen och företagets utvecklingsavdelning med analyser.

Som laboratorieassistent kommer du att utföra kemiska analyser på våra råvaror och produkter. Många råvaror analyseras enligt farmakopémetoder och typiska analyser vi utför är titreringar, FTIR, HPLC och GC. Du kommer även att samarbeta med analytikerna och hjälpa dem i deras arbete.

Tjänsten är ett graviditetsvikariat till och med 2020-01-31, dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets-/högskoleutbildning med inriktning kemi. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i laboratorium med kemiska analyser. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Om du tidigare har arbetat enligt GMP är detta meriterande.

Som person är du praktisk, noggrann, ansvarstagande och positiv. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt och är van att arbeta mot deadlines. Du har en känsla för ordning och reda samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är också viktiga egenskaper för att du ska lyckas och trivas i vår organisation då mycket av arbetet på avdelningen går ut på att vara ett stöd mot och samarbeta med andra avdelningar inom företaget.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Ylva Andersson (QC Manager) på
040-287509 eller Sara Schultz (Teamleader QC) 040-287552
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.
Sista ansökningsdag är 2019-03-30.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.