QA Engineer

18 juli, 2018

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 90 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

 

Om tjänsten

 

Tycker du om kvalitetsarbete och har ett bra kvalitetstänk? Gillar du att granska dokument och säkerställa att allt är korrekt? Vill du arbeta på ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

I rollen som QA Engineer arbetar du med flera olika uppgifter med tyngdvikt på granskning av kvalitetsdokument. Då en av våra medarbetare avser att gå i pension i början av 2019 vill vi redan nu förstärka QA teamet och se till att det blir bra upplärning på uppgifterna.

 

Arbetsuppgifter

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av

·         Granska och/eller godkänna kvalitetsdokument exempelvis specifikationer för råvaror/material och tillverknings-/packningsdokumentation.

·         Granska eller bedöma avvikelser

·         Ta fram och granska data och vara behjälplig med olika delar av rapportskrivning ex till PQRer eller KPIer.

·         Skriva instruktioner och utbilda andra inom kvalitetsområdet

·         Ha kontakt med olika avdelningarna på Bioglan i kvalitetsrelaterade frågor

·         Delta och redovisa vid inspektioner och audits

Övriga uppgifter inom QA-området kan också förekomma.

Du kommer att vara en betydelsefull del av avdelningen Quality Assurance och ett viktigt kvalitetsstöd åt andra avdelningar inom företaget.

 

Om dig

En viktig egenskap i denna tjänsten är att trivas med granskande uppgifter och trivas i en organisation där prioriteringen av arbetsuppgifter snabbt kan förändras.

·         Du är utbildad högskoleingenjör inom kemi eller närliggande områden

·         Du tycker om granskning och gillar ordning och reda

·         Du är noggrann och har fokus på detaljer

·         Du är öppen, kommunikativ och intresserad av att samarbeta med andra

·         Du är självständig och drivande

·         Du har lätt för att arbeta med datoriserade system liksom alla Office-verktygen

·         Du är ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och stresstålig.

·         Du trivs med att ha många parallella uppgifter samtidigt.

·         Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

·         Det är en merit om du har erfarenhet från läkemedelsindustri och känner till GMP-reglerna

Hjärtligt välkommen att söka en viktig tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag med många olika produkter. Läs gärna mer på www.bioglan.se

 

Din ansökan

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Maria Axelsson, Head of Quality & Regulatory Affairs, på 0705-477858 eller maria.axelsson@bioglan.se.

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via www.bioglan.se/bioglan/careers ”Sök tjänst”. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2018-07-30.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.