Projektingenjör

1 februari, 2018

Projektingenjör med Internationellt Samarbete

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 80 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!
Har du arbetat med projekt inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin? Vill du arbeta som projekt-ingenjör med stort internationellt samarbete? Vi söker en projektingenjör som kan starta hos oss inom kort och som första projekt kommer att arbeta med att implementera serialisering på en av våra produktionslinjer.

Om tjänsten

Ditt primära fokus kommer att vara att delta i projektarbetet för att säkra att vi är klara till att serialisera produkter under 2018. Till detta kommer du att utarbeta kvalificeringsdokumentation för maskinerna, deltaga i FAT test på leverantörernas fabriker i Tyskland och Italien. När utrustningen levereras till vår produktionslinje i Malmö kommer så du att vara involverad i IQ/OQ/PQ samt träning av produktionspersonal. Vårt moderbolag, Reig Jofre, i Spanien, kommer under våren 2018 att driva liknande projekt och därför har vi behov för att du spenderar en del tid i Barcelona för att lära dig och överföra kunskap om hur serialiseringsmaskiner implementeras på bästa sätt.

Du kommer till exempel att:

 • Utarbeta protokoll för kvalificering av utrustning enligt gällande GMP.
 • Säkerställa att produktionslinjen levererar optimalt tillsammans med övrig maskinpark.
 • Arbeta med dataöverföring till EU-hub för samt säkerställa dataintegritet.
 • Utarbeta procedurer för handhavande av utrustning.
 • Kvalificera nya produkter löpande på vår nya produktionslinje.

Detta arbete kommer att fylla en stor del av 2018 och efter det kommer tjänsten att anpassas efter organisationens behov för att innehålla både produktionsnära uppgifter och projekt på tvärs av Bioglan och ut mot våra kunder. Placering är Borrgatan i Malmö. Utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt kandidat eftersom företaget är i en expansiv fas.

Profil

Det viktigaste för att lyckas i tjänsten är att du har erfarenhet av projektarbete samt att du förstår och kan sätta dig in de krav till dokumentation som finns i läkemedelsbranschen. Du ska också ha en önskan att arbeta internationellt eftersom vi ser en stor potential och synergi i samarbete tillsammans med den spanska delen av koncernen.

Utöver detta söker vi dig med:

 • Teknisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller liknande alternativt stor erfarenhet av läkemedelsbranschen och tillhörande dokumentation.
 • Erfarenhet av projektrelaterat arbete inom läkemedel eller livsmedel.
 • Erfarenhet av att driva förändringsarbete.
 • Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
 • Goda kunskaper i MS Office.
 • Som person är du självgående, orädd och ansvarstagande.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via www.bioglan.se/bioglan/careers ”Sök tjänst”. Deadline för ansökan är 25. Februari.

För mer information om företaget och tjänsten, kontakta Magnus Erreth på 0709718062 eller magnus.erreth@bioglan.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.