Lagerarbetare

19 september, 2018

Nu söker Bioglan AB en lagerarbetare med truckkort, körkort samt datorerfarenhet till vårt lager i Malmö.

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 90 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

Arbetet hos oss på Bioglan AB ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika arbetet Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder.

Arbetsbeskrivning
Arbetet på Bioglan innebär godsmottagning & godsregistrering. Registrering sker i vårt datasystem Navision. Provtagning av råvara / förpackningsmaterial sker dagligen. Framplockning av råvaror / förpackningsmaterial till uppvägning/tillverkning/packning. Vi jobbar i ett väldigt högt tempo och man måste samtidigt vara noggranna i våra arbetsuppgifter. Traktorkörning med släp är en del av det här lagerarbetet. Stresstålig person som kan jobba i ett högt tempo är önskvärt. Ordning och reda är A&O.

Arbetstiderna är 07-15.36

Erfarenhet
Du som söker har B-körkort. Det är meriterande om du kört traktor tidigare. Vidare ska du ha god vana av dokumentation, datorer samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Du är noggrann, självständig, initiativtagande och kvalitetsmedveten som person och du har en förmåga att se helheten. Du trivs med att arbete i mindre grupper och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs med att jobba inom lager och känner dig bekväm med att jobba med datorer. Erfarenhet av GMP är ett stort plus.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Martin Kruuse (Lageransvarig) på 070-6837122
Ansökan sker via http://www.bioglan.se/bioglan/careers/ ”Sök tjänst”.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.
Sista ansökningsdag är 2019-01-10.

 

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.

Startdatum
Omgående.