Kvalitetskoordinator i produktionen

18 juli, 2018

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 90 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

 

Om tjänsten

Tycker du om kvalitetsarbete och har ett bra kvalitetstänk? Trivs du i produktionsorganisation med högt tempo? Gillar du att granska dokument och säkerställa att allt är korrekt? Vill du arbeta på ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Som kvalitetskoordinator i produktionen arbetar du med de dokument som rör produktionen och följer med i produktionsplaneringen. Du får en central roll kring produktionsdokumenten både genom att färdigställa dem till produktion och granskning av dokumenten efter produktion. Du kommer att ha tätt samarbete med flera avdelningar såsom logistik, produktion, QC och QA.

 

Arbetsuppgifter

·       Framtagning av batch-dokument som ska användas av produktionen

·       Granska och/eller godkänna kvalitetsdokument exempelvis tillverknings-/packningsdokumentation efter produktion

·       Utreda och skriva avvikelser samt implementera korrigerande handlingar.

·       Skriva instruktioner och utbilda produktionspersonal inom dokument och instruktioner

·       Ha kontakt med olika avdelningarna på Bioglan relaterat till produktionsdokument

 

Om dig

En viktig egenskap i denna tjänsten är att trivas med dokumentationsarbete och granskande uppgifter samt att trivas i en organisation där prioriteringen av arbetsuppgifter snabbt kan förändras

Du har några års erfarenhet från läkemedels industri och är van vid GMP

Du är öppen, kommunikativ och intresserad av att samarbeta med andra

Du är självständig och drivande

Du tycker att det är kul att arbeta med datoriserade system liksom alla Office-verktygen

 

Din ansökan

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Magnus Erreth, Head of Suppy Chain, på 0709-718062 eller magnus.erreth@bioglan.se från v.32

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via www.bioglan.se/bioglan/careers ”Sök tjänst”. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2018-08-12.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.