HR Partner Sökes!

16 februari, 2018

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 80 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!


HR Partner Sökes!

 Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR-partner till Bioglan i Malmö.

Ansvarsområden

Du kommer att ingå i ett team där vi alla hjälps åt och jobbar över gränserna. Som person ser vi att du är strukturerad och analytiskt lagd samt har drivet att ta dig an nya utmaningar. Du har även en förmåga att väga noggrannheten gentemot effektiviteten och förstår vikten av att säkerställa en hög kvalitet på ditt arbete samtidigt som du inte fastnar i detaljer. Vi är ett växande företag där det för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas.

Som HR-partner bidrar du till att driva verksamheten mot företagets gemensamma mål genom att arbeta som ett kvalificerat stöd mot chefer och medarbetare i operativa personalfrågor.

Dina arbetsuppgifter varierar mellan det dagliga operativa och det mer långsiktiga inom introduktion, rekrytering, omställning och förhandling samt i frågor gällande arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal.

Du driver självständigt dina HR-frågor och rapporterar direkt till HR-chef.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen från t.ex. personalvetenskapliga programmet samt erfarenhet från liknande tjänst. Du har lyckats väl och trivs bra i rollen som konsultativt stöd. Ytterligare krav är att du har en HR-bakgrund inom områden som rekrytering, förhandling och rehabilitering. Vi ser gärna att du har arbetat nära en ekonomiavdelning eller kanske rent av har haft vissa ekonomiska arbetsuppgifter samt lönehantering.

Personliga egenskaper

Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en förmåga att skapa och bevara förtroende hos chefer och medarbetare i organisationen. Du är öppen och har lätt för att kommunicera samtidigt som du har integritet. Du har en hög arbetskapacitet och agerar serviceinriktat och affärsmässigt.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via www.bioglan.se/bioglan/careers ”Sök tjänst”. Sista ansökningsdatum är 20180318.

För mer information om företaget och tjänsten, kontakta Déspina Georgiadou på 040-287 547 eller despina.georgiadou@bioglan.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst.

 

 

Arbetar du inom hälso- och sjukvården?
Denna sida är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal. Om du klickar på ja nedan kommer du in på sidan. Klickar du nej kommer du tillbaka till föregående sida.