All Open Positions

Kvalitetslogistiker med fokus på leverantörer till läkemedelsföretag i Malmö

Som kvalitetslogistiker kommer ett stort fokus att ligga på kvalitetssäkring och uppföljning av våra leverantörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra logistikavdelningen med en nära koppling till kvalitetsavdelningen (QA). Ett närmare samarbete inom området med vårt moderbolag i Spanien är vår målsättning.

 

Produktutvecklare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare till gruppen som för närvarande består av sju personer.

 

HR Partner Sökes!

Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 

Projektledare till Produktsupport

Har du arbetat som projektledare inom läkemedels-, medicintekniska eller livsmedelsindustrin? Vår verksamhet växer och vi behöver utöka personalstyrkan med projektledare till vår produktsupport. Avdelningen består idag av 4 medarbetare med stor erfarenhet av projektarbete i läkemedelsbranschen. Vi avser att tillsätta projektledare med inriktning mot produktansvar.

 

Projektingenjör med Internationellt Samarbete

Ditt primära fokus kommer att vara att delta i projektarbetet för att säkra att vi är klara till att serialisera produkter under 2018. Till detta kommer du att utarbeta kvalificeringsdokumentation för maskinerna, deltaga i FAT test på leverantörernas fabriker i Tyskland och Italien. När utrustningen levereras till vår produktionslinje i Malmö kommer så du att vara involverad i IQ/OQ/PQ samt träning av produktionspersonal. Vårt moderbolag, Reig Jofre, i Spanien, kommer under våren 2018 att driva liknande projekt och därför har vi behov för att du spenderar en del tid i Barcelona för att lära dig och överföra kunskap om hur serialiseringsmaskiner implementeras på bästa sätt.

 

Produktionssupporter med Kvalitetsfokus

Vår produktion ökar hela tiden och vi behöver därför anställa fler som arbetar med support till produktionen. Du ska på ett engagerat sätt arbeta med allehanda uppgifter relaterat till produktion av läkemedel och dina kontaktytor blir både på tvärs av bolaget och ut mot våra kunder.

 

Chef för produktsupport

Vår verksamhet växer och vi behöver vi utöka personalstyrkan med en chef för vår produktsupport. Avdelningen består av 4 medarbetare med stor erfarenhet av projektarbete i läkemedelsbranchen. Du ska på ett engagerande sätt bygga upp, utveckla och leda ditt team samt arbeta tvärfunktionellt med samarbetspartners.

 

Regulatory Affairs Specialist

Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 

Arbetar du inom hälso- och sjukvården?
Denna sida är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal. Om du klickar på ja nedan kommer du in på sidan. Klickar du nej kommer du tillbaka till föregående sida.