All Open Positions

Logistikchef

Vi söker en driven logistikchef som kommer att sätta riktningen och utveckla flöden och processer hela vägen från råvara ut till kund. Vi vill att du utmanar våra arbetssätt, har ett närvarande ledarskap och samtidigt kan arbeta inom ramarna för läkemedelsproduktion och GMP.
Som logistikchef kommer du att ha personalansvar för 5 personer som arbetar med bland annat kapacitetsplanering, inköp av material, produktionsplanering, leveranser, fakturering, artwork på förpackningsmaterial samt leverantörskvalificering. Avdelningen arbetar nära kunder samt interagerar med alla avdelningar inom företaget samt vårt moderbolag i Spanien. Vår strategi är att utvidga inom topikala produkter. I pipeline ser vi transferering av produktion och därav kommer du att ha en del internationella kontakter.

 

QP/QP-behörig till Bioglan

Brinner du för GMP och vill arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett mångsidigt företag? Tag chansen och kom och arbeta som QP för Bioglan AB i Malmö. Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel och medicintekniska produkter men även kosttillskott och kosmetika. Produkterna är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB har ca. 90 medarbetare vid anläggningen i Malmö.

 

Produktchef till ett växande läkemedelsföretag

Bioglan i Malmö växer och har flera produktlanseringar på gång. Nu söker vi dig som vill arbeta som Nordisk produktchef inom både egenvård/slutenvård. Här ansvarar du för nuvarande sortiment och kommande produktlanseringar.

Vi söker en noggrann person med initiativförmåga som är redo att ta stort ansvar i vårt växande företag.

 

Maskintekniker

Som maskintekniker på Bioglan blir du en det av vårt Engineering and Maintenance team och kommer tillsammans med fyra kollegor i teamet att stå för teknisk support till produktion, QC och lager. Produktionen kör i skift med högt tempo och därav kommer du att arbeta i två-skift måndag till fredag. Vi har just nu igång med att implementera en helt ny produktions-linje och har en hel del tekniska projekt i pipeline utöver många nya produkter som kräver att vi är flexibla och hittar tekniska lösningar som passar våra kunder

 

Lagerarbetare

Arbetet på Bioglan innebär godsmottagning & godsregistrering. Registrering sker i vårt datasystem Navision. Provtagning av råvara / förpackningsmaterial sker dagligen. Framplockning av råvaror / förpackningsmaterial till uppvägning/tillverkning/packning. Vi jobbar i ett väldigt högt tempo men måste samtidigt vara noggranna i våra arbetsuppgifter. Traktorkörning med släp är en del av det här lagerarbetet. Stresstålig person som kan jobba i ett högt tempo är önskvärt. Ordning och reda är A&O.

 

Regulatory Affairs Specialist

Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 

Produktutvecklare / Projektledare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare/projektledare.

 

Maskinperatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.