All Open Positions

QC Laboratorieassistent

Vi söker en laboratorieassistent som brinner för att laborera till vårt QC laboratorium på Bioglan. Avdelningen består idag av ett sammansvetsat team på 14 personer som supporterar både den reguljära produktionen och företagets utvecklingsavdelning med analyser.

Som laboratorieassistent kommer du att utföra kemiska analyser på våra råvaror och produkter. Många råvaror analyseras enligt farmakopémetoder och typiska analyser vi utför är titreringar, FTIR, HPLC och GC. Du kommer även att samarbeta med analytikerna och hjälpa dem i deras arbete.

Logistikchef

Vi söker en driven logistikchef som kommer att sätta riktningen och utveckla flöden och processer hela vägen från råvara ut till kund. Vi vill att du utmanar våra arbetssätt, har ett närvarande ledarskap och samtidigt kan arbeta inom ramarna för läkemedelsproduktion och GMP.
Som logistikchef kommer du att ha personalansvar för 5 personer som arbetar med bland annat kapacitetsplanering, inköp av material, produktionsplanering, leveranser, fakturering, artwork på förpackningsmaterial samt leverantörskvalificering. Avdelningen arbetar nära kunder samt interagerar med alla avdelningar inom företaget samt vårt moderbolag i Spanien. Vår strategi är att utvidga inom topikala produkter. I pipeline ser vi transferering av produktion och därav kommer du att ha en del internationella kontakter.

 

Produktchef till ett växande läkemedelsföretag

Bioglan i Malmö växer och har flera produktlanseringar på gång. Nu söker vi dig som vill arbeta som Nordisk produktchef inom både egenvård/slutenvård. Här ansvarar du för nuvarande sortiment och kommande produktlanseringar.

Vi söker en noggrann person med initiativförmåga som är redo att ta stort ansvar i vårt växande företag.

 

Maskintekniker

Som maskintekniker på Bioglan blir du en det av vårt Engineering and Maintenance team och kommer tillsammans med fyra kollegor i teamet att stå för teknisk support till produktion, QC och lager. Produktionen kör i skift med högt tempo och därav kommer du att arbeta i två-skift måndag till fredag. Vi har just nu igång med att implementera en helt ny produktions-linje och har en hel del tekniska projekt i pipeline utöver många nya produkter som kräver att vi är flexibla och hittar tekniska lösningar som passar våra kunder

Maskinperatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.