All Open Positions

Produktchef till ett växande läkemedelsföretag

Bioglan i Malmö växer och har flera produktlanseringar på gång. Nu söker vi dig som vill arbeta som Nordisk produktchef inom både egenvård/slutenvård. Här ansvarar du för nuvarande sortiment och kommande produktlanseringar.

Vi söker en noggrann person med initiativförmåga som är redo att ta stort ansvar i vårt växande företag.

 

Processingenjör till avdelningen för Produktutveckling/Produktsupport

Har du arbetat som Processingenjör/projektledare inom läkemedels-, medicintekniska eller livsmedelsindustrin? Vår verksamhet växer och vi behöver utöka personalstyrkan med en processingenjör/projektledare till vår avdelning för produktutveckling och produktsupport. Avdelningen består idag av 6 medarbetare.

 

Maskintekniker

Som maskintekniker på Bioglan blir du en det av vårt Engineering and Maintenance team och kommer tillsammans med fyra kollegor i teamet att stå för teknisk support till produktion, QC och lager. Produktionen kör i skift med högt tempo och därav kommer du att arbeta i två-skift måndag till fredag. Vi har just nu igång med att implementera en helt ny produktions-linje och har en hel del tekniska projekt i pipeline utöver många nya produkter som kräver att vi är flexibla och hittar tekniska lösningar som passar våra kunder

 

Quality Assurance Specialist

Vi söker en Quality Assurance (QA) Specialist som har behörighet och intresse av att få vara en av flera Qualified Persons (QPs) på vårt växande företag!

Som QA Specialist kommer du dels att vara ansvarig för kvalitetssäkring av några av våra produkter men du kommer även att vara processansvarig för några av kvalitetsprocesserna på företaget. Du arbetar nära produktion och utveckling för att ge kvalitetsstöd vid tillverkningsprocesserna.

 

Teknisk chef

Har du tekniska färdigheter och kunskaper kring produktionsutrustning? Tycker du om att arbeta hands-on samtidigt som du är en tydlig och inkluderande ledare? Vi söker en teknisk chef som huvudsakligen ansvarar för att vår tekniska utrustning i produktionen håller god funktion och uppfyller gällande GMP-regler.

 

Lagerarbetare

Arbetet på Bioglan innebär godsmottagning & godsregistrering. Registrering sker i vårt datasystem Navision. Provtagning av råvara / förpackningsmaterial sker dagligen. Framplockning av råvaror / förpackningsmaterial till uppvägning/tillverkning/packning. Vi jobbar i ett väldigt högt tempo men måste samtidigt vara noggranna i våra arbetsuppgifter. Traktorkörning med släp är en del av det här lagerarbetet. Stresstålig person som kan jobba i ett högt tempo är önskvärt. Ordning och reda är A&O.

 

Regulatory Affairs Specialist

Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 

QA Supplier Specialist

Tycker du om att vara i kontakt med leverantörer och säkerställa att de håller rätt kvalitet? Har du vana av att genomföra audits? Drivs du av att förbättra och förenkla processer?

 

Produktutvecklare / Projektledare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare/projektledare.

 

Maskinperatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.

 

Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR -och Löneadministratör till Bioglan i Malmö.

Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!