All Open Positions

Kvalitetskoordinator i produktionen

Tycker du om kvalitetsarbete och har ett bra kvalitetstänk? Trivs du i produktionsorganisation med högt tempo? Gillar du att granska dokument och säkerställa att allt är korrekt? Vill du arbeta på ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Gruppchef QA till läkemedelsbolag i tillväxt!

Har du tidigare ledarerfarenhet och har arbetat med kvalitetsfrågor inom läkemedels- eller medtekindustrin? Gillar du att arbeta i en expansionsfas och att utveckla grupper och processer? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

QA Engineer

Tycker du om kvalitetsarbete och har ett bra kvalitetstänk? Gillar du att granska dokument och säkerställa att allt är korrekt? Vill du arbeta på ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

QA Administratör

Är du en person som gillar ordning och reda? Har du tidigare arbetat med administrationsuppgifter? Vill du vara en del av ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Produktutvecklare / Projektledare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare/projektledare.

 

Ekonomiassistent med intresse för redovisning

Vår ekonomiavdelning behöver förstärkning och vi söker nu efter en ekonomiassistent. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bla. löpande bokföring, kund och leverantörsreskontra.

 

Maskinperatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.

 

Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR -och Löneadministratör till Bioglan i Malmö.

Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 

Projektledare till Produktsupport

Har du arbetat som projektledare inom läkemedels-, medicintekniska eller livsmedelsindustrin? Vår verksamhet växer och vi behöver utöka personalstyrkan med projektledare till vår produktsupport. Avdelningen består idag av 4 medarbetare med stor erfarenhet av projektarbete i läkemedelsbranschen. Vi avser att tillsätta projektledare med inriktning mot produktansvar.