All Open Positions

Processingenjör med kvalitetsfokus

Som processingenjör arbetar du med nära support till produktionen. Du kommer att driva förbättringsaktiviteter för ökad kvalitet och produktivitet inom produktion, men även mot andra avdelningar. Du arbetar förebyggande och avhjälpande med produktionsavvikelser och processförbättringar samt driver korrigerande och förebyggande åtgärder och ändringar. Medverkar som produktionens kvalitetsansvarige i tvärorganisatoriska projekt.

 

Teknisk Chef med underhållsansvar

Har du tekniska färdigheter och kunskaper kring produktionsutrustning? Är du en tydlig och inkluderande ledare? Vi söker en teknisk chef som huvudsakligen ansvarar för att vår tekniska utrustning i produktionen håller god funktion och uppfyller gällande regler.
Vi söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill vara bidragande part i vår fortsatta tillväxtresa. Vi har idag tre produktionslinjer och kommer att bygga två till i ett högt tempo. Om du trivs med att hitta och driva framgångsrika lösningar och att genomföra arbetsreformer för produktionsutrustningen så kanske det är dig vi söker!