All Open Positions

Processingenjör med Kvalitetsfokus

Vår produktion ökar hela tiden och vi behöver därför anställa fler som arbetar med support till produktionen men även på tvärs av organisationen mot utvecklingsprojekt. Du ska på ett engagerat sätt arbeta med allehanda uppgifter relaterat till produktion av läkemedel och dina kontaktytor blir både på tvärs av bolaget och ut mot våra kunder.

 

Produktionsingenjör med miljöansvar.

Vi söker en produktionsingenjör som kommer att ingå i vårt team för produktionssupport. Teamet är under uppbyggnad och vi säker nu en till medarbetare som kommer att arbeta med både support till produktion samt att ansvara för yttre miljö. Som produktionssupporter arbetar du produktionsnära med uppföljning på vår GMP produktion.

 

Operatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.
Du kommer att arbeta i produktionen och utföra kvalitetskontroller vid fyllning och packnings maskinerna samt fylla i dokument enligt GMP-regler. Du kommer att manövrera våra fyllning och packningsmaskiner och hjälpa till med diverse uppifter som tillhör produktionen.

 

BIOGLAN AB söker en Maskintekniker till PRODUKTIONEN.

Ansvara för och utföra maskinomställningar, service och underhåll i enlighet med produktionsplaneringen.
Medverka i planering, tester och utförande vid anpassning av produktionsutrustning/maskiner/lokaler vid införande av nya produkter samt förbättringar.
Initiera förbättringar för att t.ex. öka effektivitet inom produktionen.

 

QC-administratör sökes till läkemedelsföretag i Malmö.

Som QC-administratör är du den som håller i QC-labbets kontakter utåt, mot externa lab och övriga avdelningar på Bioglan. Tillsammans med en kollega ansvarar du också för Bioglans miljöprovtagning. Du arbetar nära tillsammans med QC-gruppchef för att labbets arbete ska flyta effektivt och vi ska kunna hålla deadlines.

 

Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR -och Löneadministratör till Bioglan i Malmö.

Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 

Produktionssupporter Med Ansvar för Renrum och Extern Miljö

Vi söker en produktionsingenjör som kommer att ingå i vårt team med ansvar för produktionssupport. Teamet är under uppbyggnad och vi säker nu en till medarbetare som kommer att arbeta med både support till produktion samt att ansvara för renrumsmiljö och yttre miljö. Som produktionssupporter arbetar du produktionsnära med uppföljning på vår GMP produktion. Som ansvarig inre miljö, dvs våra renrum, arbetar du med aseptik, analys av mikrobiella data samt processer för att upprätthålla renrumshygien. Här har du också mycket kontakt med vår städpersonal

 

Kvalitetslogistiker med fokus på leverantörer till läkemedelsföretag i Malmö

Som kvalitetslogistiker kommer ett stort fokus att ligga på kvalitetssäkring och uppföljning av våra leverantörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra logistikavdelningen med en nära koppling till kvalitetsavdelningen (QA). Ett närmare samarbete inom området med vårt moderbolag i Spanien är vår målsättning.

 

Produktutvecklare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare till gruppen som för närvarande består av sju personer.

 

Projektledare till Produktsupport

Har du arbetat som projektledare inom läkemedels-, medicintekniska eller livsmedelsindustrin? Vår verksamhet växer och vi behöver utöka personalstyrkan med projektledare till vår produktsupport. Avdelningen består idag av 4 medarbetare med stor erfarenhet av projektarbete i läkemedelsbranschen. Vi avser att tillsätta projektledare med inriktning mot produktansvar.