All Open Positions

Lagerarbetare

Arbetet på Bioglan innebär godsmottagning & godsregistrering. Registrering sker i vårt datasystem Navision. Provtagning av råvara / förpackningsmaterial sker dagligen. Framplockning av råvaror / förpackningsmaterial till uppvägning/tillverkning/packning. Vi jobbar i ett väldigt högt tempo men måste samtidigt vara noggranna i våra arbetsuppgifter. Traktorkörning med släp är en del av det här lagerarbetet. Stresstålig person som kan jobba i ett högt tempo är önskvärt. Ordning och reda är A&O.

 

Regulatory Affairs Specialist

Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 

QA Supplier Specialist

Tycker du om att vara i kontakt med leverantörer och säkerställa att de håller rätt kvalitet? Har du vana av att genomföra audits? Drivs du av att förbättra och förenkla processer?

 

Kvalitetskoordinator i produktionen

Tycker du om kvalitetsarbete och har ett bra kvalitetstänk? Trivs du i produktionsorganisation med högt tempo? Gillar du att granska dokument och säkerställa att allt är korrekt? Vill du arbeta på ett företag i en stark tillväxt- och förändringsfas? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Gruppchef QA till läkemedelsbolag i tillväxt!

Har du tidigare ledarerfarenhet och har arbetat med kvalitetsfrågor inom läkemedels- eller medtekindustrin? Gillar du att arbeta i en expansionsfas och att utveckla grupper och processer? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Produktutvecklare / Projektledare

Utvecklingsavdelningen på Bioglan är ansvarig för att ta fram nya produkter och tillverka produkter i mindre skala. Vi är inne i ett spännande skede och behöver utöka vår kompetens och söker därför ytterligare en produktutvecklare/projektledare.

 

Maskinperatör till fyll och pack.

Ett roligt och fartfyllt arbete med läkemedelsproduktion. Vi arbetar i renrums miljö och produktionen kör med rullande 3-skift måndag till fredag.

 

Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR -och Löneadministratör till Bioglan i Malmö.

Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 

Projektledare till Produktsupport

Har du arbetat som projektledare inom läkemedels-, medicintekniska eller livsmedelsindustrin? Vår verksamhet växer och vi behöver utöka personalstyrkan med projektledare till vår produktsupport. Avdelningen består idag av 4 medarbetare med stor erfarenhet av projektarbete i läkemedelsbranschen. Vi avser att tillsätta projektledare med inriktning mot produktansvar.